Lindholm Autoservice er Autopartner - Værksted

Åbningstider :
Mandag - torsdag :
07.30 - 16.00
Fredag :
07.30 - 14.00

Certifikat for Lindholm Autoservice
Applus+ Bilsyn
Klik på foto for at åbne
Applus+ Bilsyn's hjemmeside

 

Periodiske syn af bilen

Når din bil er indkaldt til periodisk syn, er der helt naturligt nogle ting du som ansvarlig bilejer bør tage stilling til. Dette kan være spørgsmålet om hvorvidt du blot skal møde op i en synsvirksomhed og lade synsinspektøren gennemgå bilen, uden forudgående at have kontaktet et autoværksted.

Du har også muligheden for at lade et autoværksted gennemgå bilen, udføre en efter dettes skøn nødvendig reparation og derefter lade bilen fremstille for syn ( eller lade autoværkstedet udføre denne fremstilling i i fortsættelse af klargøringen ).

Den først nævnte mulighed anbefaler Lindholm Autoservice hvis...

I ovennævnte tilfælde er der ikke økonomi i at lade et autoværksted gennemgå bilen før et periodisk syn - du "gambler" trods alt kun med kr. 250,00 ( prisen for et omsyn ). Bliver din bil godkendt uden bemærkninger eller betinget godkendt orienterer den ansvarlige synsvirksomhed dig omkring nødvendig service og reparationer samt tidshorisonten for disse.

Den anden mulighed vil vi hos Lindholm Autoservice anbefale hvis...

I disse tilfælde er der økonomi for dig først at kontakte et autoværksted og lade fagmanden gennemgå din bil inden fremstilling for en synsvirksomhed. Denne kontrol sker ikke blot for at kortlægge evt. nødvendig reparation i forbindelse med det nært forestående syn, men i lige så høj grad for at orientere om din bils restlevetid og økonomien heri.

Hos Lindholm Autoservice anvender vi Applus+ Bilsyn på Kringelborg Allé som synsvirksomhed i de tilfælde hvor vi, udover at udføre synskontrol og evt. reparation, også har ansvaret for at få bilen godkendt.

Vælger du selv at fremstille bilen for syn, anbefaler vi ligeledes Applus+ Bilsyn. Applus+ Bilsyn overtog "det gamle" Statens Bilinspektion da synsmarkedet blev "givet frit" - vi kender derfor den standard dette firma og medarbejdere arbejder under - en standard der matcher vores.

Foruden kendskabet til virksomheden Applus+ Bilsyn er placeringen kun nogle få minutters kørsel fra vor virksomhed også en fordel - vi kan fremstille bilen uden væsentligt tidsforbrug i forbindelse med klargøringen / reparationen.