Lindholm Autoservice er Autopartner - Værksted

Åbningstider :
Mandag - torsdag :
07.30 - 16.00
Fredag :
07.30 - 14.00

Certifikat for Lindholm Autoservice
Elektronisk dims
Elektronisk komponent

 

Lindholm Autoservice og elektronisk fejlfinding

Kan Lindholm Autoservice reparere den megen elektronik der er i min bil ?

Ovenstående er et spørgsmål, vi ofte møder hos kunder i vort firma. For at besvare spørgsmålet er det relevant først at fastslå, hvad der er for nogle ting der oftest går i stykker på nutidens biler.

Selve de elektroniske dele, altså selve "hjernen" i bilen er utrolig sjælden defekt - eventuelle fejl skyldes i langt de fleste tilfælde enten forbindelserne mellem de elektroniske genstande eller en sensor ( føler ). En sensor har foruden den elektroniske funktion også en mekanisk funktion. Disse sensorer "oversætter" så at sige en mekanisk påvirkning til et elektronisk signal som bilens motorstyring eller andre styresystemer i bilen "kan forstå".

De fejl vi derfor oftest "slås med" er fejl i selve "transportvejen" mellem sensorer og "hjernen" f.eks. motorstyringen, altså fejl i de ledninger og stikforbindelser der der leder signalet rundt i bilen.

Det er ikke svært at forestille sig de problemer den kan skabes i de utallige forbindelser når de bliver udsat for den påvirkning der er omkring bilen ved brug. Bilen lever til tider i et barskt miljø med fugtighed og skiftende temperaturer - dette har ikke kun indvirkning på bilens karosseri - det går, i nogle tilfælde, ud over de elektriske dele.

Hos Lindholm Autoservice råder vi både over det udstyr der skal til for at fejlfinde på såvel motor- som komfortsystemer i de fleste biler. Foruden dette udstyr har vi også adgang til de nødvendige data der skal anvendes for at vurdere fejlen.

Tilbage til starten af dette afsnit:   Kan Lindholm Autoservice reparere den megen elektronik der er i min bil ?

JA