Lindholm Autoservice er Autopartner - Værksted

Åbningstider :
Mandag - torsdag :
07.30 - 16.00
Fredag :
07.30 - 14.00

Certifikat for Lindholm Autoservice
Karosseriarbejde
Karosseriarbejde
( skadesarbejde og "rust"arbejde" )

 

Lindholm Autoservice og karosseriarbejde

Hos Lindholm Autoservice kan du som noget naturligt også få foretaget reparationer af bilens karosseri - hvad enten der er tale om opretning efter en trafikskade eller reparation efter tæring i bilens bærende konstruktioner ( rustarbejde ).

Hvis du skulle være så uheldig at komme ud for en trafikskade kan du trygt henvende dig til Lindholm Autoservice - vi har den viden og de værktøjer der er nødvendige for at du igen kan "blive kørende".

I de tilfælde der er tale om en større trafikskade, vil denne blive udbedret i samarbejde med en underleverandør - vel at mærke en underleverandør der matcher det kvalitetsniveau du forventer ved henvendelse til os.

Det barske danske klima med den megen fugtighed og de skiftende temperaturer stiller store krav til modstandskraften mod tæring i bilens karosseri. Et gammelt ordsprog siger at det er bedre at forebygge end at helbrede - et ordsprog der også gælder i forbindelse med karosserireparation ( vi kan så tilføje at det også er væsentlig billigere ).

I stedet for at vente på at bilens karosseri / undervogn ruster, tilråder vi at bilen så tidligt som muligt i dens levetid bliver rustbeskyttet. Dette arbejde udføres hos en underleverandør med det dansk udviklede produkt, PAVA.

Link til underleverandørens website. På dette website vil du kunne få praktisk taget al den information omkring rustbeskyttelse der er nødvendig for at træffe en rigtig beslutning.

Er du alligevel så uheldig at din bil hår fået nogle "grimme" tæringer kan du via dette link se hvordan sådan en skade kan udbedres. På denne side er samtidig et par generelle råd omkring efterfølgende vedligeholdelse.