Lindholm Autoservice er Autopartner - Værksted

Åbningstider :
Mandag - torsdag :
07.30 - 16.00
Fredag :
07.30 - 14.00

Certifikat for Lindholm Autoservice
Sommer og vinterdæk

Dæk, dækservice
og
Lindholm Autoservice

Når nye "futter" til bilen skal indkøbes fokuseres der alt for ofte på prisen, og kun på prisen.

Prisen spiller naturligvis en væsentlig rolle - hvilken bilejer har ikke interesse i at nedbringe omkostningerne til bilhold. Jeg synes dog der også er en væsentlig grund til først at "se" på kvaliteten og derefter på indkøbsprisen.

Når bilen kører er den eneste kontakt med vejen dækkens berøring - en kontakt på størrelse med 4 håndflader. Kvaliteten på denne kontakt er ikke ligegyldig og må ikke begrænses af en ensidig fokusering på købsprisen her og nu.

Hos Lindholm Autoservice har vi valgt kun at tilbyde kvalitetsdæk - men til en fornuftig pris. Det er prisen pr. kørt km. der er det vigtigste for selv den mest prisbevidste bilejer.

Ved at vælge et dæk som MICHELIN er du sikret en god totaløkonomi - det er samtidig et dækmærke hvor vi kan stå inde for kvaliteten. Ønsker du af den ene eller anden grund et dæk af et andet mærke er Lindholm Autoservice naturligvis også behjælpelog med dette.

Mærker som KLÉBER, BF GOODRICH og GOODYEAR er er blandt de mærker vi selv foreslår som alternativ til MICHELIN. Disse dækfabrikater overholder ligeledes de krav vi stiller - naturligvis under hensyntagen til prisen.

Se også De rigtige dæk gavner vort miljø ved at klikke på dette link.

Foruden salg og montering af dæk tilbyder vi også den øvrige service på undervogn der vedrører dækslid. Elektronisk afbalancering og 4 -hjulsudmåling er blandt de tilbud der sikrer dig en optimal dækøkonomi.