Lindholm Autoservice er Autopartner - Værksted

Åbningstider :
Mandag - torsdag :
07.30 - 16.00
Fredag :
07.30 - 14.00

Certifikat for Lindholm Autoservice
Søren Olsen, årgang 1954 - her vist i 2008 udgave
Søren Olsen
i færd med én af dagens administrative opgaver

Søren Olsen   - og Lindholm Autoservice

Som ung mekanik - interesseret kom jeg i lære hos firmaet Osvald Sklander, forhandler af Mercedes - Benz i Nykøbing F, ved nytårstid i 1971. Efter udstået læretid ( i 1975 - det var den tid hvor man stod i lære i 4 år ) blev jeg ansat hos Nielsen & Rønne, ligeledes i Nykøbing F.

Hos Nielsen & Rønne var arbejdsopgaverne meget forskellige og bredte sig over såvel el- som dieselarbejde på alle former for køretøjer og maskiner.

Det var dog arbejde med person- og lette varebiler der var ( og er ) min store interesse og da muligheden bød sig blev jeg ansat som værkfører hos den nystartede TOYOTA - Forhandler i Nykøbing F, Preben Henriksen.

Tiden med TOYOTA begyndte i 1978 og varede til 1981 hvor firmaet Preben Henriksen beklageligvis lukkede. På trods af den forholdsvis korte periode med TOYOTA har interessen for dette mærke hængt ved lige siden.

Som forholdsvis ung og uden arbejde måtte der "ske noget" og tanken om at starte egen virksomhed var ikke fjern - som søn af forældre med "egen butik" var dette den mest oplagte mulighed for "at få noget at rive i".

Efter moden overvejelse gik starten til Lindholm Autoservice i 1981. Lokalerne, der blev anvendt til indretning af Lindholm Autoservice husede allerede min faders firma ROTOX - mest som garage for firmaets varebiler - der var derfor plads til endnu en virksomhed "under samme tag".

Lindholm Autoservice var i begyndelsen et én-mandsfirma, men heldigvis steg arbejdsmængden støt - den første ansættelse af personale til at aflaste mig blev en lærling. Lindholm Autoservice har derfor gennem tiden uddanet flere lærlinge.

TOYOTA, ja, selv om det er mere end 25 år siden jeg for første gang fik "nærkontakt" med dette bilmærke hænger interessen for dette stadig ved. I starten var det naturligvis altovervejende TOYOTA bilejere der fik serviceret deres bil hos Lindholm Autoservice, forskelligheden er dog blevet større med tiden - så forskellig at praktisk taget alle bilmærker nu dukker op på adressen Englandsvej 19 i Nykøbing F.

Gennem de sidste par år har vi oplevet en stadig stigende tilgang af kunder med biler af mærkerne AUDI, VOLVO og LEXUS - sandsynligvis fordi der ikke er mærkeværksteder for disse luksusbiler her i området. Vi byder naturligvis disse kunder velkommen hos Lindholm Autoservice, og tager disse besøg som en anerkendelse af den kvalitet vi leverer i vort daglige arbejde.

Lindholm Autoservice er medlem af den landsdækkende værkstedskæde AUTOPARTNER - et medlemsskab der sikrer dig som kunde de mest tidssvarende "værktøjer" i form af kvalitetsreservedele og data til servicering og reparation af din bil.